Alles wat ik maak is te zien en te koop via Jline. Wilt u een bestelling plaatsen, dat kan. U kunt met ons bellen of u stuurt een mailtje over het object dat uw interesse heeft. Wilt u overleggen over een opdracht, dan kan dat natuurlijk ook.

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen

en u krijgt zo snel mogelijk een berichtje van ons terug.

 

info@jline.nl

of bel

Tel: 0610498644

Verkoop voorwaarden

De verkoopprijs van de getoonde sieraden is exclusief verzendkosten. Uw bestelling wordt verpakt in een stevige envelop met voldoende bescherming.

U kunt uw bestelling via de telefoon aanmelden of via de mail. Nadat het contact heeft plaats gevonden, wordt uw eventuele bestelling verstuurd. Normaal wordt er een rekening mee verzonden, maar andere afspraken kunnen natuurlijk vrijblijvend gemaakt worden.

U ontvangt een berichtje van ons wanneer uw bestelling op de post is gegaan. Mocht er iets niet op voorraad zijn of vertraging in de verzending voorkomen, dan wordt u hierover geïnformeerd.

Mocht uw bestelling zoek raken of mochten er beschadigingen ontstaan tijdens verzending, dan kan Jline hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Schades die zijn ontstaan door het niet deugdelijk vervaardigen van de kralen of sieraden, zullen door Jline worden vergoed. In overleg zal de waarde van de goederen worden vergoed of zal er een nieuw product worden gestuurd. Schades die zijn ontstaan door slijtage, overmatig gebruik of verkeerd gebruik zullen niet door Jline worden vergoed. De sieraden en kralen zijn niet geschikt om mee te zwemmen, douchen, sporten of te slapen.